folii ornamentale
COMENZI:
021.332.31.52
021.332.73.97
Produse
Cauta in catalogul de produse

CONTACTATI CONSILIERUL NOSTRU
pentru suport si instruire gratuita!
Mihai Munteanu
Tel:
+40 736 660 260
mihai.munteanu@algernon.ro
Prezentari video


facebook facebook wordpress

Follow us!

Newsletter

Folii de protectie solarã si antiefractieRÉFLECTIV SOL 150 Folie pentru protectie solara gri-albastrui metalizat deschis

Caracteristici
Folie pentru protectie solara aplicabila pe toate geamurile cu o singura foaie de sticla sau pe geamuri securizate, cu grosimea de 36 microni care minimizeaza efectul de sera. Aceasta reflecta 54% din energia solara si previne supraincalzirea, pastrand vizibilitatea si imbunatatind conditiile de confort.

Folia este compusa din doua straturi de poliester metalizat, adeziv si o protectie.
Prezinta rezistentana la zgarieturi.

Adeziv: Polimer acrilic 19 gr/mp;
Nuanta: gri-albastrui metalizat deschis
Material suport: Poliester siliconat de 23 microni;
Aplicare: interior

Energia solara:
- transmisia: 37%
- reflectata: 27%
- absorbita: 36%
- respinsa: 54%

Lumina vizibila:
- transmisa: 47%
- reflectata: 27%

Ultraviolete transmise: 3%
Rezistenta termica: de la -20 ͦ C la 80 ͦ C
Temperatura de aplicare: minim 5 ͦ C

Durabilitate: 12-15 ani pentru aplicarea pe verticala la interior.

Este disponibila in role cu lungimea de 10 si 30 m si latimea de 1520 mm. Rolele de 30 m pot fi  comercializate la metraj.

Acest produs este disponibil doar cu precomanda. Detalii despre ceea ce presupune aceasta precomanda veti primi in momentul contactarii unui reprezentant Algernon: comenzi@algernon.ro, 021 332 31 52.

Important: suprafata sticlei trebuie sa fie curatata in intregime (orice grasime sau un alt fel de murdarie, impuritate trebuie indepartata inainte de aplicarea foliei). Utilizatorilor le este recomandat sa efectueze un test inainte de aplicarea finala pentru a evita formarea bulelor de aer. 

Recomandari
Folia Reflectiv SOL 150 este recomandata pentru toate geamurile cu o singura foaie de sticla si pentru geamurile securizate.

Metoda de aplicare: la interior, aplicare umeda

Intretinerea sticlei: folia poate fi curatata cu apa si detergent, dupa 30 de zile din momentul aplicarii. Nu este recomandata utilizarea produselor abrazice care pot zgaria folia. Nu aplicati niciun fel de stickere sau orice alt tip de adeziv pe folie.

Depozitare: 2 ani de la data livrarii. Aceasta folie trebuie tinuta departe de umiditatea excesiva. De asemenea, trebuie sa fie depozitata departe de lumina directa a soarelui la o temperatura de sub 38 grade Celsius.

PRET (fara TVA)
7.49 Euro/mp
Documentatie
 descarca documentul